Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли, коли може стартувати мирний план урегулювання ситуації в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, коли може стартувати мирний план урегулювання ситуації в Україні

Дмитро Пєсков заявив, що він нічого не чув про мирний план, опублікований в американському National Interest

23 червня 2022, 14:57 comments4109
Поділіться публікацією:

У Кремлі заявили, що розпочати мирне врегулювання ситуацію в Україні можна буде лише після того, як офіційний Київ виконає всі вимоги, які виставили у Москві. Як передає портал "Коментарі", таку позицію влади Росії озвучив речник президента Росії Дмитро Пєсков, пише російське пропагандистське видання "РИА Новости".

У Кремлі розповіли, коли може стартувати мирний план урегулювання ситуації в Україні

Путін та Пєсков. Фото: з відкритих джерел

На запитання журналістів, про які саме вимоги Москви йдеться Дмитро Пєсков лаконічно відповів, що "Україна чудово знає все".

Що стосується опублікованого в американському National Interest мирного плану, то Пєсков відповів, що він з ним не знайомий.

Також Дмитра Пєскова попросили прокоментувати, чи найближчим часом може йти мова про скасування кордону Росії та Запорізької області, частина якої окупована російськими військами. На цьому рупор Кремля відповів, що поки що про це не йдеться.

Зазначимо, що 24 лютого російські війська вторглися на територію України. З того часу четвертий місяць продовжується повномасштабна війна Росії та України.

Читайте на порталі "Коментарі" — час уже підтискає: експерти розповіли, чому Україна має лише один варіант – як бути із зерном у портах. Прес-секретар МЗС України Олег Ніколенко заявив про інсинуації з боку Росії на тему першопричин глобальної продовольчої кризи. Він також зазначив, що конкретних домовленостей щодо проведення переговорів за участю України, Росії, Туреччини та ООН щодо вирішення питання вивезення зерна із заблокованих РФ портів наразі немає. Хоча, за деякими даними, відповідна зустріч має відбутися наступного тижня. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чому Україні важливо возити зерно саме морем, а також із чим пов'язано те, що обговорюваний російсько-турецький варіант для нас неприйнятний.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Захід раптом прозрів: що означає заява Шольца — чому тепер про мир з Росії не може бути й мови.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/168413
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини