Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли про цілі Росії на війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли про цілі Росії на війні в Україні

Представник адміністрації Путіна Дмитрій Пєсков озвучив, які цілі має Росія на війні в Україні.

18 липня 2024, 14:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що російський диктатор Володимир Путін розпочав війну в Україні, бо захищає свої інтереси. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі розповіли про цілі Росії на війні в Україні

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Пєсков виступив на пресконференції в Кремлі та заявив, що Росія не становить загрози для країн Європейського Союзу. Крім того, представник адміністрації Путіна звинуватив країни ЄС у тому, що вони нібито відмовились від спілкування з Росією та не реагували на занепокоєння у Москві. За словами Пєскова, ціль Москви на війні в Україні — це "захист своїх інтересів".

"Російська Федерація не становила і не становить жодної загрози ні для кого в Європейському союзі і в Україні захищає свої інтереси в умовах, коли країни Євросоюзу виключили будь-яку можливість діалогу та обліку занепокоєння Росії", — сказав Пєсков.

Також речник Кремля відповів на заяви очільниці Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн, яка заявила про необхідність перетворити ЄС в оборонний союз через зовнішні загрози, зокрема російську агресію. 

"Змушують Москву відповідним чином конфігурувати свої зовнішньополітичні підходи. Це реалії, в яких нам доводиться жити", — пригрозив Пєсков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію Кремля на ракетний удар Росії по дитячій лікарні у Києві. Дмитрій Пєсков цинічно заявив, що Росія під час атак по Україні нібито не завдає ударів по цивільних.

Також "Коментарі" писали про те, що у Кремлі зробили заяву щодо мирних переговорів з Україною. Пєсков розповів, чи бачить російський диктатор Володимир Путін передумови для можливості закінчити війну мирними переговорами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини