Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли, що для України стане «початком кінця»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, що для України стане «початком кінця»

Російські політики впевнені, що існування України наблизиться до завершення, якщо Київ «зважиться на ескалацію конфлікту»

8 квітня 2021, 16:27 comments1492
Поділіться публікацією:

Загострення поблизу лінії розмежування на окупованому Донбасі вже кілька тижнів турбує безліч українців. Непідробну зацікавленість демонструють і в Кремлі, при цьому заперечуючи присутність російських військових в ОРДЛО. Заступник керівника президентської адміністрації Путіна Дмитро Козак навіть напророкував Україні "початок кінця", повідомляють "РИА Новости".

У Кремлі розповіли, що для України стане «початком кінця»

В РФ "передбачили" Україні "початок кінця". Фото з відкритих джерел

За словами чиновника, якщо в Києві вирішать активізувати дії української армії в Донецькій і Луганській областях, це призведе до неминучого краху нашої держави. Будь-яке загострення боїв на Донбасі з боку ВСУ, стверджує Козак, стане "самострілом" для України.

Також російський політик підкреслює, що до розпаду України призведе і її ймовірний вступ до Північноатлантичного Альянсу. Дмитро Козак вважає, що представники НАТО не ризикнуть втручатися в ситуацію на Донбасі, адже це "нелогічно".

Варто зазначити, що перед цим Козак припустив ймовірне офіційне втручання російської армії у конфлікт на Донбасі. Як запевняє чиновник, усе залежить від рішень української влади, а також того, "чи змусять РФ стати на захист" східної України. Згадки європейського міста Сребрениці у виступі Козака, вочевидь, є черговою спробою звинуватити ВСУ у "звірствах" щодо жителів Донбасу.

Одночасно з цим політик впевнений, що поки бойовикам, які протистоять українським бійцям, російська допомога не потрібна.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, в якому саме регіоні неподалік українського кордону розташувалися представники армії РФ. Подробиці про розслідування незалежних експертів шукайте в нашій публікації.

Також ви можете дізнатися, за яких обставин Володимир Путін може покинути найвищий пост в російському уряді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

8 квітня 2021, 18:44

Боевики-это укровояки а также наемники из польши,литвы,турции и т.д..-идиоты.Связаться с гнидами-западом да и турками,это так по-хохляцки!! Скажи мне,кто твой друг...


Новини