Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли, які межі намалювали для ЛДНР
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, які межі намалювали для ЛДНР

Президент Росії Володимир Путін 21 лютого підписав указ про визнання "ЛДНР"

21 лютого 2022, 23:29
Поділіться публікацією:

Російська Федерація визнає "ЛДНР" у межах, які зараз фактично встановлені, питання про "ратифікацію договорів" про дружбу та співпрацю з "республіками" буде розглянуто Радою Федерації у вівторок, 22 лютого. Про це пишуть російські ЗМІ.

У Кремлі розповіли, які межі намалювали для ЛДНР

Росія (фото з відкритих джерел)


"Йдеться, зрозуміло, про ті території, які знаходяться у встановлених сьогодні кордонах. Решта перебуває за рамками юридичних дій", — сказав заступник голови комітету СФ у міжнародних справах Андрій Клімов.


Президент Росії Володимир Путін 21 лютого підписав указ про визнання ЛДНР.


Нагадаємо, глава Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін осоромився під час засідання Радбезу Російської Федерації. 21 лютого під головуванням Путіна відбулося засідання Ради Безпеки Росії. Як передає ТСН, під час свого виступу голова Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін потрапив у конфузну ситуацію. Наришкін невиразно висловився про свою позицію: чи варто Росії визнавати так звані "ЛДНР" або ж продовжити переговори із Заходом. Путін перебив його та кілька разів уточнював, що саме підтримує голова СЗР. "Ви пропонуєте розпочати переговорний процес (з Україною — ред.) або визнавати "незалежність" ("ЛНР" та "ДНР". — Ред.)", — сказав Путін. Наришкін: "Я підтримаю пропозицію про визнання" Володимир Путін: "Підтримаю чи підтримую? Говоріть прямо! Так і скажіть! Так чи ні?". Наришкін відразу заявив, що підтримує "пропозицію про входження "ЛНР" і "ДНР" до складу Російської Федерації". На це президент РФ відповів: "Ми це не обговорюємо. Ми говоримо про визнання їхньої "незалежності" чи ні".







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини