У Кремлі відповіли, чи зможе Трамп швидко закінчити війну в Україні

Дмитрій Пєсков заявив, що Дональд Трамп не закінчить війну в Україні.

Речник Кремля Дмитрій Пєсков назвав "з царини фантастики" передвиборчі слова Дональда Трампа про готовність закінчити війну впродовж 24 годин, якщо він стане президентом США. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Дмитрій Пєсков під час розмови з російським пропагандистом Павлом Зарубіним у рамках програми "Москва. Кремль. Путін" прокоментував обіцянки Трампа швидко закінчити війну в Україні.

"Не думаю, що є якась чарівна паличка. Впродовж доби нічого зробити неможливо", - сказав Пєсков.

Далі представник Путіна заявив, що можна собі гіпотетично уявити ситуацію, за якої нібито можливе закінчення війни у випадку перемоги Трампа.

"Якщо припустити, що наступний президент США зробить під час своєї інавгураційної заяви про те, що США виступають за мир і тому припиняють свою підтримку України, зупиняють усі програми військової допомоги і вимагають сісти за стіл переговорів, тоді в цілому, до ранку у когось щось зміниться в мозку, особливо в Києві", - заявив у своїй пропагандистській промові Пєсков.

Речник Кремля додав, що такий варіант розвитку подій "з царини фантастики".

Нагадаємо, що Трамп неодноразово обіцяв швидко закінчити війну в Україні, однак не повідомляв деталі. За словами лідера республіканців, якщо він переможе на виборах, то особисто буде говорити з Володимиром Путіним і Володимиром Зеленським з призовом почати мирні переговори щодо закінчення війни в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент США Дональд Трамп хоче відновити відносини з російським диктатором Володимиром Путіним, але Україна стоїть на заваді цьому.

Також "Коментарі" писали, що Пєсков заявив про відповідь Росії на бої в Курській області.