Головна Новини Світ США Трамп вважає Україну бар’єром: він хоче відновити зв’язки з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп вважає Україну бар’єром: він хоче відновити зв’язки з Путіним

Колишній президент США Дональд Трамп хоче відновити відносини з російським диктатором Володимиром Путіним.

1 вересня 2024, 15:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Український журналіст Віталій Портников заявив, що кандидат в президенти США Дональд Трамп переймається покращенням зв’язків з Росією. За словами Портникова, у цьому питанні Україна йому заважає.

Трамп вважає Україну бар’єром: він хоче відновити зв’язки з Путіним

Володимир Путін та Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Віталій Портников в ефірі телеканалу "Еспресо" зазначив, що на думку Трампа Україна стала неприємним бар’єром між США та РФ.

"Я б не сказав, що Дональд Трамп згадує про Україну. Я б сказав, що він згадує Росію. Для нього Україна була, є і буде неприємним барʼєром для покращення звʼязків з Росією та встановлення близьких взаємин з Путіним", — вважає Портников. 

Український журналіст вказує, що навіть на нещодавньому мітингу Трамп заявив про користь дружби з Росією.

"На мітингу в Пенсильванії Трамп заявив, що дружити з Росією — це добре. За його словами, конфліктувати з РФ — погано. І що ж заважає дружити з РФ? Звісно ж, Україна. Тому Трамп не про Україну згадує, він згадує про Росію. Такі люди, як Путін, Кім Чен Ин, завжди викликали в нього щире захоплення", — наголосив Портников.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп розповів до чого може призвести прорив ЗСУ у Курській області. За словами лідера Республіканської партії через український наступ на територію РФ у світі може початись третя світова війна. Далі Трамп у промові заявив, що у випадку перемоги зможе зупинити війну в Україні та Близькому Сході, але не розповів як саме збирається це зробити.

Також "Коментарі" писали про те, що Трамп потрапив у власну пастку. Через це колишній президент США може програти вибори Камалі Гарріс. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини