Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли на пропозицію Шольца щодо діалогу з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли на пропозицію Шольца щодо діалогу з Путіним

Путін найближчим часом не планує переговорів з канцлером Шольцом

29 січня 2023, 18:14 comments1653
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін найближчим часом не планує проводити переговори з канцлером Німеччини Олафом Шольцом. Та й запитів на таку розмову від офіційного Берліна не було.

У Кремлі відповіли на пропозицію Шольца щодо діалогу з Путіним

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву речника президента РФ Дмитра Пєскова в коментарі російським ЗМІ.

"Поки що немає жодних узгоджених телефонних розмов. Путін залишається відкритим для контактів", — заявив Пєсков, відповідаючи на слова Шольца про намір продовжувати діалог з Путіним.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шольц назвав умову припинення війни та розкритикував дискусії про винищувачі для України. Канцлер Олаф Шольц хоче продовжити спроби припинення війни в прямих переговорах з президентом Росії Володимиром Путіним. На думку Шольца поки Росія продовжує агресію, то нинішня ситуація у війні не зазнає змін. Німецький канцлер Олаф Шольц планує провести телефонну розмову з Путіним, після того, як його країна погодилась відправити танки в Україну. Попри нещодавнє рішення про німецькі танки, Шольц розкритикував дискусії про необхідність передати Україні винищувачі.Під свого інтерв’ю Шольц також назвав умови закінчення війни в Україні.

 Також "Коментарі" писали про те, що про що говорять заяви Макрона, Шольца та Данілова про Путіна – чи є надія на переговори. У свою чергу президент Франції Емманюель Макрон і канцлер Німеччини Олаф Шольц мають намір продовжувати переговори з Путіним.Аналітик, кандидат політичних наук Олеся Яхно вважає, що заяви Данілова, Макрона та Шольца – це передусім про підходи до переговорів. Тож, продовжує вона, різниця у підході Києва та Франції з Німеччиною до питання переговорів, а якщо глобальніше – до того, ЩО таке мир і ЯК до нього рухатися.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини