Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли на реакцію Зеленського щодо умов Путіна про переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли на реакцію Зеленського щодо умов Путіна про переговори

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на різку критику слів президента Зеленського щодо "мирного плану" Путіна.

16 червня 2024, 13:15 comments11321
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін виставив свої умови щодо закінчення війни в Україні. На них відповів президент Володимир Зеленський, який вказав, що це не умови мирних переговорів, а капітуляція України. Тепер на слова Зеленського відповіли в Кремлі.

У Кремлі відповіли на реакцію Зеленського щодо умов Путіна про переговори

Володимир Путін та Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що президенту України слід прийняти мирну пропозицію Путіна, яка нібито не є ультиматумом.

"Озвучені Путіним умови для переговорів з Україною – це мирна ініціатива, а не ультиматум. Зеленському слід задуматися про мирну пропозицію Путіна, бо військова ситуація для Києва погіршується", — заявив Пєсков.

Пєсков додав, що Путін нібито не відкидає переговори з Україною, однак вимагає "легітимної фіксації  їх підсумків".

Нагадаємо, що Путін заявив про готовність йти на мирні переговори, однак одразу вказав умови. За словами російського диктатора Україна має відмовитись від п’ятьох областей, які перейдуть під контроль РФ, а також дотримуватись без’ядерного та нейтрального статусу.

Президент Зеленський такі ініціативи Путіна назвав "ультиматумом", який веде до "капітуляції України". Радник ОП Андрій Єрмак зауважив, що Україна може розпочати мирні переговори з Росією, проте їх основа має бути на формулі миру.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські партнери відреагували на заяви Путіна щодо мирних переговорів та умови диктатора. Лідери країн відкинули заяви російського диктатора та пояснили, що агресор не може диктувати умови для миру, а самі заяви Путіна назвали "несерйозними". Прем'єр Нідерландів додав, що така поведінка очільника Кремля свідчить про його паніку.

Також "Коментарі" писали, що в США пояснили, як Путін намагався зірвати Саміт миру у Швейцарії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 червня 2024, 12:51

Фюреру з поплічниками: Кулеба Подоляк та інші істоти, знадобилась два роки кричати з кожної праски про свою формулу щоб її помітили але так і не сприйняли серйозно. Його карликовому партнеру по кризі знадобилась всього один раз сказати і тепер вже місяць на Банковій істерика. Одразу видно в кого який вплив. Цей вплив, в свою чергу, залежить від вміння щось створювати, а ні випрошувати і брехати. Поки один мобілізує економіку величезної країни, знаходить партнерів, інший верещіть і випрошує.


Новини