Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли на заяву Зеленського про публічні переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли на заяву Зеленського про публічні переговори

У Кремлі назвали ідею президента України Володимира Зеленського про публічні мирні переговори нездійсненною

17 листопада 2022, 16:53 comments1959
Поділіться публікацією:

У Путіна відреагували  на ідею українського президента Володимира Зеленського щодо публічних мирних переговорів. Відповідну заяву зробив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков, який назвав її нездійсненною.

У Кремлі відповіли на заяву Зеленського про публічні переговори

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

 У своїй заяві речник очільника Кремля звинуватив українську сторону у тому, що вона в  різний час заявляла про бажання вести переговори, але потім нібито відмовилася від цієї ідеї. Пєсков навіть згадав, що Володимир Зеленський ухвалив указ, котрий забороняє вести переговори з російським президентом Володимиром Путіним.

"(Тепер) вони кажуть, що вони хочуть переговори, але публічні. При цьому важко уявити взагалі публічні переговори, публічних переговорів не буває, а тим більше публічні переговори в такій мірі", — сказав речник Путіна.

Окрім цього, Пєсков заявив, що на думку російської влади, Україна не хоче переговорів,  тому війна "продовжується і її цілі мають бути досягнуті".

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про пропозицію Зеленського про переговори з РФ. Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з українськими журналістами заявив, що після отримання сигналів, що Путін нібито хоче прямих переговорів, він, у свою чергу, запропонував публічну форму таких переговорів – бо Росія веде публічну війну. Член Ради з питань свободи слова за президента Володимира Зеленського, екс-заступник міністра інформполітики (з 2015 по 2016 рр.), радник міністра оборони України (2014-2015) Тетяна Попова розмірковує, що український президент правильно вчинив, заявивши про готовність вести переговори публічно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини