Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли, які українські області збираються окупувати
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли, які українські області збираються окупувати

Кремля не заперечує мету загарбницької війни проти України

6 серпня 2023, 17:48 comments1998
Поділіться публікацією:

Росія вже не заперечує, що хоче окупувати українські регіони. Мова йде про Донецьку, Луганську, Запорізьку, Херсонські області, бо "так написано в конституції Росії".  Про це речник російського президента Дмитро Пєсков сказав у коментарі New York Times. 

У Кремлі відповіли, які українські області збираються окупувати

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

За словами кремлівського речника, "РФ не збирається окупувати інші території України", окрім тих, які Росія вже записала до "конституції РФ". 

"Ми хочемо контролювати всі ті землі, які записані у конституції РФ, як наші", — заявив американському виданню речник Путіна. 

Відомо, що російські окупанти після повномасштабного вторгнення в Україну внесли окуповану територію нашої країни до своєї конституції, перед тим внісши зміни. Мова йде про Донецьку, Луганську, Херсонську та Запорізьку області. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Захарова пригрозила Україні після ударів по російському нафтовому танкеру. Речниця МЗС Росії Марія Захарова заявила, що напад України на російський нафтовий танкер SIG "не залишиться без відповіді". 

5 серпня Марія Захарова виступила на пресконференції у Москві, де відреагувала на удари морських безпілотників по російському танкеру. Речниця МЗС РФ звинуватила Україну, заявивши, що Київ здійснив теракт "з використанням нових терористичних методів". Крім того, представниця МЗС РФ пригрозила у своїй промові.

Марія Захарова закликала країни Заходу та міжнародні організації засудити українські дії, які були зосереджені на атаку танкера SIG. За словами речниці Міністерства закордонних справ Росії напад на російський танкер загрожував життю екіпажу та міг створити масштабну екокатастрофу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 серпня 2023, 18:08

Де там наші командувачі, яких: "ніхто не зупинить"? Це тому не зупинять, що вони рух не починають? Чекають зручного моменту, поки само вирішиться? 1 до 10 не влаштовує, хоч ворог не лякається втрачати 10 до 1. В нас чекають 1 до мільйона? Раніше тягнули з контрбліцкригом, поки власники війни копняка не дали. Трохи підняли сідниці, і нову схему-95 вигадали. Тобто шоу з успішними дронами 5 - 6 у місяць. А мільйони страждають в окупації, виїхали в інші країни - розділені сім'ї і діти без батька, цивільні гинуть від ракет, влада уникає виборів. На то і війна, буде у захисників зручний момент - використають.


Новини