Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на бої навколо Вугледару: як оцінили ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на бої навколо Вугледару: як оцінили ситуацію

У Кремлі заявили, що пильно стежать за ситуацією навколо Вугледару

сьогодні, 12:46
Поділіться публікацією:

У Кремлі відреагували на ситуацію біля Вугледара. Так, речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков назвав усе, що відбувається навколо українського міста – "позитивною динамікою" для російських військ.

У Кремлі відреагували на бої навколо Вугледару: як оцінили ситуацію

Дмитро Пєсков

Офіційний представник Путіна також заявив, що в Кремлі уважно спостерігають за тим, що відбувається у Вугледарі.

"Динаміка позитивна. Насамперед орієнтуємося на офіційні повідомлення міністерства оборони", — сказав Пєсков.

При цьому росЗМІ стверджують, що 24 вересня російські війська зайшли до Вугледару і поступово просуваються з околиць до центру міста.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що ЗСУ виходитимуть з Вугледару, щоб не потрапити в оточення. Таке рішення може бути прийняте протягом найближчої години або доби.

Також "Коментарі" розповідали , що ситуація в Вугледарі є однією з найскладніших за останні кілька днів, хоча ми знаємо, що до спроби оточити цей населений пункт ворог вдавався і раніше. Відомо, що вчора окремі групи російських бійців увійшли зі сходу до Вугледару. Тож динаміка не на нашу користь. Втім, як зазначають експерти, поки що про повне оточення Сил оборони не йдеться.

У той же час відомо , що в останні тижні ситуація для Сил оборони та ЗСУ, які утримували місто протягом більш як двох з половиною років, стала вкрай несприятливою. Як підкреслив і експерти , російські війська просуваються за двома напрямками: із заходу і північного сходу і ці маневри створюють реальну загрозу оточення. Тобто це не оточення, там є загроза фізичного оточення, не оперативного.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини