Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на план Зеленського перемогти Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на план Зеленського перемогти Росію

Росія не бачить передумов для початку мирних переговорів щодо закінчення війни в Україні

28 серпня 2024, 13:27 comments2851
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що заяви українського керівництва про перемогу над Росією не є новими. За його словами, Москва продовжує війну проти України поки не будуть досягнуті усі цілі, які поставлені в Кремлі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на план Зеленського перемогти Росію

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський заявив, що Курська операція є частиною плану примусити Росію закінчити війну в Україні. На ці заяви відреагував речник Кремля Дмитрій Пєсков, який назвав повідомлення про план "перемоги над Росією" від українського керівництва не новими. За словами, представника Путіна, Росія й надалі буде воювати проти України.

"Ми усвідомлюємо сутність цього київського режиму. Ми продовжуємо нашу спеціальну військову операцію та досягнемо всіх поставлених цілей", — сказав Пєсков.

Також Пєсков заявив, що події в Курській області не змінили ситуацію у війні, а Кремль не бачить передумов щодо мирних переговорів, які могли б закінчити війну в Україні. 

"Наразі більш ніж очевидно, що якихось передумов для таких переговорів немає", — додав речник Кремля.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів про майбутню розмову з президентом США у якій президент презентує план, який може призвести до закінчення війни в Україні. За словами президента, цей план потрібно не лише прийняти, але й виконати, щоб змусити Росію закінчити війну.

Також "Коментарі" писали про заяву Володимира Зеленського про готовність України до мирних переговорів з Росією. У ній президент назвав умови України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини