Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на посилення військ НАТО навколо України: РФ буде готувати додаткові заходи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на посилення військ НАТО навколо України: РФ буде готувати додаткові заходи

За словами Пєскова, такий розвиток подій призвів би до зростання напруженості поблизу кордонів Росії

2 квітня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

У Російській Федерації прокоментували слова заступника голови Офісу Зеленського Романа Машовця про необхідність підвищення боєготовності країн НАТО, що межують з Україною. Кремль буде вдаватися до додаткових заходів. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, пише видання РБК-Україна, посилаючись на агенство ТАСС.

У Кремлі відреагували на посилення військ НАТО навколо України: РФ буде готувати додаткові заходи

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

За словами російського чиновника, РФ буде вживати додаткових заходів безпеки, якщо НАТО посилить свої війська навколо України:

"Безумовно, такий розвиток сценарію призвів би до подальшого зростання напруженості поблизу російських кордонів. Звичайно, це зажадає додаткових заходів від російської сторони щодо забезпечення її безпеки", — заявив Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, що російська армія продовжує дислокуватися неподалік українських кордонів, виправдовуючи це черговими навчаннями. У Кремлі вже заявили, що російські війська переміщаються "в межах території своєї країни", і те, що відбувається не повинно нікого хвилювати. У подібних перегрупуваннях різної техніки для ведення бою політики з РФ не бачить нічого крамольного.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що про можливість серйозного вторгнення Росії в Україну думають вітчизняні фахівці. На думку політичного і військового експерта Юрія Кочевенка, не можна виключати, що затиснута зараз в лещата міжнародного тиску і внутрішніх проблем Російська Федерація не спробує провести якусь "маленьку звитяжну війну" для відволікання уваги в першу чергу власного населення. Детальніше — в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини