Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на присутність військ КНДР в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на присутність військ КНДР в Україні

Дмитрій Пєсков не спростував інформацію про присутність північнокорейських солдатів на війні в Україні.

сьогодні, 12:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що співпраця Росії та Північної Кореї нібито не направлена проти інших країн, а інформацію про присутність військових КНДР на війні в Україні спікер Путіна назвав "суперечливою". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на присутність військ КНДР в Україні

Реакція Кремля на війська КНДР в Україні

Українська розвідка та міжнародні партнери вказують, що Росія почала або планує використовувати північнокорейських солдатів на війні в Україні. На ці повідомлення відреагував речник Кремля Дмитрій Пєсков, який закликав не турбуватись через співпрацю Москви та Пхеньяну.

"Співробітництво РФ та КНДР не спрямоване проти третіх країн, тому не повинно викликати стурбованості", — заявив Пєсков.

Крім того, представник Путіна назвав "суперечливою інформацію" Південної Кореї про військових КНДР, які Росія планує залучити для війни в Україні.

"Ми бачимо багато суперечливої інформації: південні корейці заявляють одне, потім Пентагон заявляє, що вони не мають підтвердження таким висловлюванням. Тому багато суперечливої інформації. Напевно, так до неї і треба ставитись", — сказав Пєсков, який у заяві так і не спростував інформацію про залучення північнокорейських солдатів до війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в північнокорейській ракеті, яку збили над Полтавщиною, знайшли західні компоненти кількох країн, зокрема США, Великої Британії та інших.

Також "Коментарі" писали про реакцію Пєскова на інформацію щодо погроз Дональда Трампа російському диктатору Володимиру Путіну завдати удару по Москві.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини