Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на пропозицію завершити війну за «корейським сценарієм»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на пропозицію завершити війну за «корейським сценарієм»

У Кремлі відреагували на заяву президента Сербії, який припустив, що війну в Україні буде завершено за корейським сценарієм

сьогодні, 13:17 comments2031
Поділіться публікацією:

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував слова президента Сербії Олександра Вучича про те, що війну в Україні буде завершено за корейським сценарієм. Зокрема, Пєсков заявив, що Москва виходить із того, що "спеціальна військова операція" РФ в Україні має закінчитися досягненням усіх поставлених цілей.

У Кремлі відреагували на пропозицію завершити війну за «корейським сценарієм»

Дмитро Пєсков

"Зрозуміло, всі політики, досвідчені політики, знаючі політики можуть мати свої точки зору на конфлікт навколо України. Ми виходимо з того, що "спеціальна військова операція" має закінчитись досягненням усіх поставлених цілей, – заявив Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Президент Сербії Олександр Вучич припустив, що війна в Україні може завершитися за так званим "корейським сценарієм", коли після завершення активних бойових дій конфлікт залишиться невирішеним на довгі роки. Саме тому , сказав Вучич, боротьба буде за кожне село і кожне місто, і вона ставатиме все більш жорстокою і дедалі сильнішою. Буде досягнуто "корейський сценарій", і потім це триватиме 10, 20, 30, 50 років без остаточного рішення. Так само, як колись було поділено Північну та Південну Корею — колись єдину країну , заявив президент Сербії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що у світі знову порушують тему "заморозки" війни в Україні. Серед іншого пропонують і так званий "корейський сценарій", коли бойові дії припинені, але мирний договір не підписаний. За "корейського сценарію" обидві ворогуючі сторони виснажені настільки, що вже не можуть проводити жодних бойових дій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/

Новини