Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на пропозицію Зеленського зустрітися з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на пропозицію Зеленського зустрітися з Путіним

За словами Дмитра Пєскова, російський президент дасть відповідь сам

22 квітня 2021, 13:24
Поділіться публікацією:

Президенту Російської Федерації Володимиру Путіну доповіли про пропозицію українського президента Володимира Зеленського зустрітися на Донбасі. За словами спікера Кремля, прес-секретаря глави РФ Дмитра Пєскова, російський лідер дасть відповідь самостійно. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на ТАСС.

У Кремлі відреагували на пропозицію Зеленського зустрітися з Путіним

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

"Путін сам дасть відповідь на пропозицію українського лідера Володимира Зеленського про зустріч на Донбасі, якщо вважатиме за необхідне", — заявив Пєсков.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський випустив ввечері 20 квітня відеозвернення, в якому запропонував президенту РФ Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна".

Як повідомлялося раніше, речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович сказав, що президент Росії Володимир Путін під час щорічного послання до Ради федерації зробив безпрецедентну заяву за останні 20 років. За його словами, масове стягування Росією військ до східних кордонів України є стратегічною кампанією з дезінформації проти нашої країни з боку Кремля. Арестович зазначив, що Путін вирішив зайняти пасивно-агресивну позицію. Він звернув увагу на деталь в посланні президента країни-агресора, а саме той факт, що 95% його виступу були присвячені внутрішніх справ Росії. Безпрецедентною Арестович назвав фразу Путіна про те, що Росія виступає за політику без конфліктів.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Дмитро Пєсков пояснив, чому російський лідер погодився брати участь в саміті з президентом США Джо Байденом. За словами речника російського президента, Путін погодився на це через те, що питання клімату є одними з найбільш пріоритетних для РФ.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини