Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на скандальні твіти Маска
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на скандальні твіти Маска

Медведєв назвав Ілона Маска молодцем за твіти про Україну

4 жовтня 2022, 08:55 comments5385
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв похвалив голову "Tesla" Ілона Маска за повідомлення у Twitter, де той запропонував закінчити війну в Україні шляхом поступок з боку Києва. Медведєв назвав Маска молодцем і в той же час дорікнув, що той раніше розшифрувався. Як передає портал "Коментарі", про це Дмитро Медведєв написав у себе в Telegram.

У Кремлі відреагували на скандальні твіти Маска

Медведєв та Путін. Фото: з відкритих джерел

"Маск молодець, однак. Гідний на присвоєння позачергового офіцерського звання. Щоправда, рано розшифрувався Юстас. Наступну посаду видасть щось на кшталт "Ukraine is an artificial state" ("Україна — штучна держава" — Ред.)", — написав Медведєв.

Для уточнення Медведєв використав фразу "Юстас — Алексу" — з телефільму "Сімнадцять миттєвостей весни". "Юстас" — оперативний псевдонім полковника Ісаєва (Штірліца).

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського розповіли, як очищатимуть Крим від колаборантів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у своєму зверненні до українського народу президент Володимир Зеленський розповів про візит голови свого Офісу – Андрія Єрмака – на завод турецької компанії "Baykar", яка проводить Байратари. У Туреччині відбувся спуск на воду корвету класу Ada "Гетьман Іван Мазепа" ВМС України, відбулися зустрічі Єрмака з радниками президентів Туреччини та США. Які висновки можна зробити з того, що відбувається? Чи слід вважати, що Туреччина охолоне до Росії після того, як та пішла на відкриту анексію українських територій та новий виток конфлікту? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

...

4 жовтня 2022, 09:30

Двое из ларца


Новини