Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на слова Зеленського про мирні переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на слова Зеленського про мирні переговори

З'явилась реакція з Кремля щодо запропонованої Володимиром Зеленським варіанту розпочати мирні переговори про закінчення війни в Україні.

20 грудня 2023, 16:35 comments15834
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков прокоментував пресконференцію Володимира Зеленського на якій президент України пояснив за яких умов можуть відбутись мирні переговори про закінчення війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на слова Зеленського про мирні переговори

Речник Кремля Дмитрій Пєсков про Формулу миру. Фото з відкритих джерел

Представник Путіна заявив, що Формула миру, яку пропонує Україна "абсурдна" для Росії.

"Формула миру, що просувається Києвом, абсурдна: її намагаються шукати без Росії, це не має потенціалу на результат", — сказав Пєсков.

Речник Кремля заявив, що Україна припинила мирні переговори у квітні минулого року.

"Тема переговорів зараз неактуальна, і ми неодноразово повторювали, що для неї немає жодного базису, фундаменту та передумов. Україна залишила стіл переговорів фактично півтора року тому", — додав Пєсков.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський на підсумковій пресконференції розповів, що на наступній зустрічі у Швейцарії українські партнери опрацюють останні пункти Формули миру. Далі Україна організує саміт, де узгодить остаточний текст, який матиме основні пункти щодо закінчення війни в Україні.

За словами Зеленського після цього документ відправлять Росії, щоб домовитись про завершення війни. Однак президент наголосив, що наразі не бачить запиту від Росії щодо перемовин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відреагували на 12 пакет санкцій проти Росії, який назвали "божевіллям".

Також "Коментарі" писали про українського політолога Віталія Портникова, який розповів, чи може президент Росії Володимир Путін погодитись на мирні переговори з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/225415
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини