Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на слова Зеленського про нову зустріч лідерів Нормандського формату
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на слова Зеленського про нову зустріч лідерів Нормандського формату

У Кремлі вважають, що спочатку необхідно виконати раніше досягнуті домовленості

12 січня 2022, 14:52
Поділіться публікацією:

У Путіна прокоментували пропозицію президента України Володимира Зеленського знову поновити переговори у рамках Нормандського формату. Москва вважає, що відновлення діалогу можливе лише у тому випадку, якщо Київ виконає взяті на себе зобов'язання, під якими раніше підписався. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на ТАРС, яке передає слова прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

У Кремлі відреагували на слова Зеленського про нову зустріч лідерів Нормандського формату

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Прес-секретар Путіна зазначив, що ніхто сьогодні не може навіть приблизно сказати, коли лідери Франції, Німеччини, Росії та України знову зберуться, щоб обговорити шляхи врегулювання конфлікту на сході України. Натяки, що така зустріч може відбутися, йдуть давно та поки що неможливо сказати, які шанси, що від розмов можна буде перейти до реальних кроків.

Реагуючи на заяву українського президента про те, що Київ готовий до рішень щодо врегулювання конфлікту на сході Пєсков зазначив, що Москва теж готова до таких переговорів, до важливих рішень, але тільки після того, як українська сторона виконає свої обіцянки. В іншому випадку нова зустріч не має жодного сенсу, адже на ній буде досягнуто нових домовленостей, перспектива виконання яких дорівнює нулю.

Зазначимо, раніше Зеленський зробив заяву про те, що Київ готовий до предметних домовленостей аби закінчити конфлікт на Донбасі.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — Росія як транзитна країна продовжує блокувати постачання вугілля з Казахстану в Україну. У Москві не визнають своєї провини і відмовляються визнавати, що навмисне блокують поставки, заявляючи, що виріс попит на вугілля у всьому світі. Через це виникли деякі труднощі з постачанням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

123

12 січня 2022, 15:52

грязная река не может считать


Новини