Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на стан здоров'я Кадирова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на стан здоров'я Кадирова

Речник Кремля відповів на питання щодо можливого погіршення стану здоров'я чеченського бойовика Рамзана Кадирова.

18 вересня 2023, 12:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представник Кремля Дмитрій Пєсков відповів на питання щодо стану здоров'я лідера Чечні Рамзана Кадирова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на стан здоров'я Кадирова

У Кремлі відреагували на стан здоров'я Кадирова. Фото з відкритих джерел

Останні пів року Рамзан Кадиров зазнав змін у зовнішньому вигляді, зокрема це стосувалось різкого набору ваги та опуклостей на обличчі. Експерти вказували, що чеченський лідер може мати серйозні проблеми зі станом свого здоров'я.

Підозри про хворобу Кадирова посилилась в останні тижні, коли лідер Чечні зник з публічного простору. Крім того, українська розвідка вказала, що Кадиров справді хворіє. Під час щоденної пресконференції речника Кремля Дмитрія Пєскова запитали про стан Рамзана Кадирова.

"Кремль не дає довідок про стан здоров'я Рамзана Кадирова, це не є питанням адміністрації президента", — заявив Пєсков.

Представник адміністрації президента РФ також вказав, що Кадиров не мав ніяких зустрічей з Путіним минулого тижня. Чутки про зустріч Путіна та Кадирова породили припущення, що російський президент обговорює з чеченським бойовиком можливу заміну. Сам Кадиров невдовзі записав відео на якому розповів, що він живий і з ним усе гаразд. Однак невідомо, коли було зняте відео з чеченським лідером.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про чеченського дисидента Тумсо Абдурахманов, який заявив, що Кадиров перебуває у передсмертному стані та вже не розмовляє.

Також "Коментарі" писали, що Путін збирається продати квартиру Зеленського, а гроші направити на війну проти України. Саме до таких кроків вдається окупаційна влада в Криму, яка вже склала близько 100 лотів для продажу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини