Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на відмову країн ЄС їхати на інавгурацію Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на відмову країн ЄС їхати на інавгурацію Путіна

З'явилась реакція представників РФ на рішення країн ЄС ігнорувати інавгурацію російського диктатора Володимира Путіна.

7 травня 2024, 11:55 comments3753
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Більшість країн Європейського союзу відмовилась брати участь в інавгурації російського диктатора Володимира Путіна. На це критично відреагували в РФ та заявили, що такі дії країн ЄС вважатимуть "дешевою поведінкою". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на відмову країн ЄС їхати на інавгурацію Путіна

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

21 з 27 країн ЄС відмовились їхати на інавгурацію Путіна. Таку позицію європейських країн прокоментував заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков.

"Рябков назвав дешевою поведінку низки представників Заходу, які відмовилися бути присутніми на церемонії інавгурації Путіна", — передають слова Рябкова російські ЗМІ.

Сергій Рябков додав, що Росія надіславши запрошення "недружнім країнам" на інавгурацію Путіна також відправила їм "сигнал", що у Кремлі дотримуються протоколу.

На відмову взяти участь більшості країн ЄС також відреагував речник Кремля Дмитрій Пєсков, який заявив, що Росія не буде вживати жодних заходів у відповідь за ігнорування інавгурації Володимира Путіна.

Нагадаємо, що серед країн ЄС лише шість країн погодились відправити свою делегацію до Росії. У ганебний список потрапили: Угорщина, Словаччина, Греція, Кіпр, Мальта та Франція. Ще однією країною, яка погодилась відправити своїх представників на інавгурацію Путіна стала Бельгія, однак від своїх планів керівництво європейської держави відмовилось 7 травня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Німеччина заявила, що не відправить своїх представників до Росії на інавгурацію диктатора Путіна, адже не визнає вибори президента у РФ.

Також "Коментарі" писали про вісім президентів, які погодились приїхати до Росії на 9 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини