Головна Новини Світ Росія У Кремлі вiдреагували на визнання Time Зеленського людиною року
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі вiдреагували на визнання Time Зеленського людиною року

В Москві бачать у цьому вияв русофобії

8 грудня 2022, 14:29
Поділіться публікацією:

У Путіна прокоментували рішення видання Time, яке назвало українського президента Володимира Зеленського людиною року. Кремль назвав критерії вибору ЗМІ "зашорними". Відповідну заяву зробив прессекретар російського президента Дмитро Пєсков, пишуть російські ЗМІ.

У Кремлі вiдреагували на визнання Time Зеленського людиною року

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

За словами Пєскова, критерії такого вибору мають зашорений характер. Окрім цього, він розгледів у цьому вияв русофобії.

"Ми бачимо, що редакційна лінія видання не виходить за межі загальноєвропейського мейнстриму, який носить абсолютно зашорений, антиросійський і шалено-русофобський характер", — заявив речник Кремля.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Зеленського назвали переломну дату у війні. У повномасштабній війні, яку веде Росія на території України, докорінний перелом, швидше за все, настане у лютому-березні 2023 року.   Таку заяву в ефірі YouTube-каналу "Фейгін Live" висловив радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Чиновник прогнозує, що проблеми, що почалися у Кремля, тільки посилюватимуться. Окупанти усвідомлюють, що суттєво поступаються у гонці потенціалів. Радник голови ОП підкреслив, що РФ вже вигрібає останні ресурси і просить зброю навіть у Північної Кореї, а також має серйозні проблеми з ракетами, які намагається купити в Ірану і доставити через Каспійське море.  Крім того, вважає Олексій Арестович, нічого хорошого не вийде з ідеєю знову запустити мобілізацію. Це вже частково розуміють у Кремлі. Тому вся ця історія "квиток – в один кінець". Якщо все триватиме так само, як зараз, то в лютому-березні настане корінний перелом. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини