Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на заяву Пригожина про вихід «вагнерівців» із Бахмута
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на заяву Пригожина про вихід «вагнерівців» із Бахмута

Пєсков заявив, що вище керівництво РФ знає, про вихід ЧВК "Вагнер" з Бахмута, що готується.

5 травня 2023, 11:50
Поділіться публікацією:

Кремль бачив заяву засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина про намір вийти з Бахмута після 10 травня, але поки залишать цю заяву без коментарів та оцінок. Як передає портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", цитуючи заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

У Кремлі відреагували на заяву Пригожина про вихід «вагнерівців» із Бахмута

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Головний рупор Путіна заявив, що в Кремлі дійсно в курсі виходу, що готується, ПВК "Вагнер" з Бахмута, але коментувати це не можуть, оскільки питання стосується ходу "спеціальної військової операції".

Нагадаємо, Євген Пригожин у листі до керівництва Міноборони РФ заявив, що виведе найманців ПВК "Вагнер" із Бахмута після 10 травня. Позиції "вагнерівців" мають зайняти підрозділи міністерства оборони, а самі найманці нібито мають переміститися до тилових таборів, щоб зализати рани. За словами Пригожина, головна причина такого рішення через відсутність боєприпасів та неможливість далі продовжувати війну.

Перед цим Євген Пригожин виклав у мережу відеоролик, у якому показав ряди трупів "вагнерівців" та обматив керівництво російської регулярної армії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі розмов, що йдуть місяць, про майбутній контрнаступ ЗСУ, почастішали атаки дронів – як по території України, так і по території Росії, а також тимчасово окупованого Криму. Незважаючи на те, що ЗСУ знищують близько 80% дронів, що запускаються росіянами, атаки, з підключенням ракет, продовжуються. А на території РФ все частіше горять паливні склади, які, за даними британської розвідки, дуже вразливі для безпілотників. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" війну ракет, дронів та ППО, яка є частиною спільної російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/201793
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 травня 2023, 11:18

Тепер все зрозуміло. Ось він потрібний корумпованому Зе і маразму Байдену результат контрбліцкригу. Засліпленим пропагандою низам укромуністична верхівка скаже якось так: ми ж вам обіцяли, ось і зробили. У власників цієї війни, юдеїв, і у великого комбінатора Зе Бендера, все іде за планом.


Новини