Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на знищення російського корабля "Цезар Куніков"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на знищення російського корабля "Цезар Куніков"

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на ліквідацію корабля РФ ВДК "Цезар Куніков".

14 лютого 2024, 14:10 comments9753
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час брифінгу речника Кремля Дмитрія Пєскова попросили прокоментувати знищення російського великого десантного корабля "Цезар Куніков". Також Пєсков розповів, чи надсилав Путін сигнали Заходу щодо мирних переговорів про закінчення війни в Україні.

У Кремлі відреагували на знищення російського корабля "Цезар Куніков"

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що не відповідатиме на питання щодо знищення російського корабля ВДК "Цезар Куніков". Пєсков традиційно переадресував це питання Міністерству оборони РФ.

"Кремль не коментує повідомлення про атаку на російський корабель у Чорному морі: це пов'язано з перебігом спецоперації, коментарі — прерогатива Міноборони", — заявив Пєсков.

Також Дмитрій Пєсков заперечив, що існувала якась ініціатива від Путіна щодо закінчення війни в Україні, яку нібито відхилили у США.

Нагадаємо, що вранці 14 лютого поблизу Алупки стався потужний вибух про який повідомили місцеві жителі в соціальних мережах. Згодом Генштаб ЗСУ підтвердив інформацію, що Збройні сили спільно з підрозділами ГУР провели операцію та знищили російський великий десантний корабель "Цезар Куніков".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась реакція Кремля на рішення шведської прокуратури закрити справу щодо вибуху на газопроводі "Північний потік".
Також "Коментарі" писали про скандал у Росії. ФСБ виявило, що працівники Росавіації з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну продала близько 60 гелікоптерів та літаків "недружнім" до РФ країнам. Згодом стало відомо, що частину з цієї російської техніки ці країни передали Україні для війни проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/231489
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Леонид

14 лютого 2024, 18:20

Как обычно, Песков никогда ничего не знает, все знает Соловьев, все вопросы к нему!


Новини