Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на зустріч Зеленського з Байденом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на зустріч Зеленського з Байденом

Представник адміністрації президента Росії Дмитрій Пєсков прокоментував візит Зеленського до США та його зустріч з президентом Джо Байденом.

12 грудня 2023, 11:52 comments3880
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на візит президента України Володимира Зеленського до США, де він зустрівся з Джо Байденом. За словами Пєскова це не вплине війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ,

У Кремлі відреагували на зустріч Зеленського з Байденом

Речник Кремля Дмитрій Пєсков про візит Зеленського до США. Фото з відкритих джерел

Представник адміністрації президента РФ Дмитрій Пєсков під час щоденного брифінгу прокоментував зустріч президентів США та України. На думку Кремля це не змінить ситуацію у війні в Україні.

"Підсумки зустрічі Байдена та Зеленського не зможуть змінити ситуацію на полі бою та хід просування спецоперації. Вкачені в Україну десятки мільярдів доларів не допомогли їй, нові десятки мільярдів приречені на таке ж фіаско", — заявив Пєсков.

Речник Кремля вважає, що український контрнаступ не виправдав очікувань, що й показує падіння допомоги з боку союзників України.

"Неуспіхи України ведуть до розгойдування авторитету влади в цій країні, це видно неозброєним оком", — говорить Пєсков.

Попри заяви Пєскова міністр оборони США Ллойд Остін пояснив, що Сполучені Штати будуть підтримувати Україну, а Путін помиляється, якщо вірить у можливість дочекатись ситуації, коли Київ перестане отримувати допомогу від Америки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, який розповів, що буде з Україною без допомоги США. 

Також "Коментарі" писали про віцепрем'єрку Ірину Верещук, яка повідомила, чи має Україна запасний план на випадок, якщо Сполучені Штати не зможуть ухвалити рішення про виділення допомоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини