Головна Новини Світ Росія У Кремлі вирішили підкоригувати одну з цілей війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі вирішили підкоригувати одну з цілей війни в Україні

У Кремлі вже заявляють, що не проти Зеленського на посаді президента

21 листопада 2022, 14:05 comments1717
Поділіться публікацією:

Зміна керівництва України не є метою так званої "спецоперації". Як передає видання "Коментарі", про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков. Його слова цитує російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

У Кремлі вирішили підкоригувати одну з цілей війни в Україні

Путін та Пєсков. Фото: з відкритих джерел

На запитання, чи зміна влади в Україні є однією з цілей "спецоперації" проти України, Пєсков відповів: "Ні, президент вже говорив про це".

На брифінгу Дмитра Пєскова також попросили прокоментувати слова президента України Володимира Зеленського про те, що Москва не прагне миру, а домагається переговорів з українською владою, щоб отримати перепочинок. Головний рупор Кремля відповів: "Росія хоче досягти своєї мети, і вона їх досягне".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Іран вироблятиме дрони в Росії: як цьому завадити – причому тут Китай. Експерти детально розібрали ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час свого вечірнього звернення 20 листопада президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна зробить усе для того, щоб світ (як міжнародне співтовариство) прийняв українську формулу світу (як виходу з війни). А радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк закликав росіян, які постійно виють про необхідність укласти якусь угоду, пройти тест на IQ "Як сісти за стіл переговорів?". За його словами, для цього потрібно як мінімум перестати стріляти ракетами по суверенній країні; усунути окупаційні війська з території суверенної країни; повернутись до міжнародного права, де прописані кордони країн. Що можна сказати про інформаційну битву навколо мирних переговорів? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини