Головна Новини Світ Росія У Кремлі визначились із конкурентами Путіна на виборах 2024-го: у ЗМІ з'явився список
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі визначились із конкурентами Путіна на виборах 2024-го: у ЗМІ з'явився список

Зазначається, що одним із головних критеріїв при виборі конкурентів став вік

28 серпня 2023, 12:05
Поділіться публікацією:

В адміністрації президента РФ вже ухвалили рішення про конкурентів російського диктатора Володимира Путіна на президентських виборах, які мають відбутися наступного року. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Медуза" з посиланням на близькі до Кремля джерела.

У Кремлі визначились із конкурентами Путіна на виборах 2024-го: у ЗМІ з'явився список

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що при відборі потенційних конкурентів одним із головних критеріїв став вік, щоб Путін не виглядав надто старим на тлі решти претендентів на президентську посаду. Нібито серед кандидатів не має бути політиків, яким менше 50 років.

За словами джерел, у Кремлі розраховують, що вже традиційно у президентських перегонах братимуть участь представники таких партій, як КПРФ, ЛДПР та "Нових людей". Шансів у них перемогти, природно, немає ніяких. Їхнє завдання лише створювати фон демократичності та прозорості виборів.

У матеріалі йдеться, що кандидатом від КПРФ Кремль бачить незмінного лідера російських комуністів Геннадія Зюганова, від ЛДПР – замість покійного Володимира Жириновського Леоніда Слуцького, а від "Нових людей" — Олексія Нечаєва. При цьому йдеться, що з останнім у Кремля поки що ситуація складається найскладніше, адже узгодити всі нюанси поки що не вдалося. Натомість Нечаєв пропонує віце-спікера Держдуми Владислава Даванкова, який балотується у мери Москви. Але путінський режим ця кандидатура не влаштовує.

Читайте також на порталі "Коментарі" — повідомлення ГУР Міноборони України про те, що Кремль має намір мобілізувати на війну проти України ще як мінімум 450 тисяч людей, дають привід задуматися про те, що Путін не відмовився від своїх початкових планів і готовий йти на ескалацію у війні . Що змусить Путіна піти на компроміс у війні? Чи є ризики від того, що російське керівництво планує мобілізувати до півмільйона людей? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини