Головна Новини Світ Росія У Кремлі визнали, що Україна атакувала резиденцію Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі визнали, що Україна атакувала резиденцію Путіна

У прес-службі президента Росії заявили, що Україна вночі нібито намагалася завдати удару по Кремлю.

3 травня 2023, 15:08 comments5074
Поділіться публікацією:

Українські безпілотники "намагалися завдати удару" оп кремлівської резиденції президента РФ Володимира Путіна. Як передає портал "Коментарі", про це заявили у прес-службі Кремля, пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Кремлі визнали, що Україна атакувала резиденцію Путіна

Кремль. Фото: з відкритих джерел

"Сьогодні вночі київським режимом було здійснено спробу завдання удару безпілотними літальними апаратами по кремлівській резиденції президента, повідомив Кремль. Два безпілотні літальні апарати були націлені на Кремль", – йдеться в повідомленні.

РосЗМІ повідомляють, що Путін не постраждав, інших постраждалих та матеріальних збитків теж немає. Також вони стверджують, що "в результаті вжитих військовими та спеціальними службами своєчасних дій із застосуванням систем радіолокаційної боротьби (літальні) апарати були виведені з ладу".

У Кремлі також зазначили, що "російська сторона залишає за собою право вжити заходів у відповідь там і тоді, де і коли вважатиме за потрібне".

Атаку Кремль назвав "спланованою терористичною акцією" та "замахом на президента Росії".

Читайте також на порталі "Коментарі" — масштабний витік даних Пентагону: Володимир Зеленський зізнався, чи мав відверту розмову з Білим домом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентина

4 травня 2023, 01:11

Вот интересно,а как это возможно атаковать АЖ Кремль?Куда смотрели системы радиолокационной борьбы смотрели-пропустили и только над кремлём сбили?Очередная ложь и провокация,оправдывающая агрессию кремля,будете за это мстить?А как смотреть на каждодневные обстрелы "высокоточными "ракетами,которые програмируют на военные объекты,а они летят в мирные объекты,торговые центры,высотные жилые дома? После этих обстрелов люди и дети Украины гибнут,а в кремле докладывают эти обстрелы попали в намеченные цели.

Владимир

3 травня 2023, 20:10

Їхнє населення тупе і підле ! Треба не пропаганду вести , провести зачистку до Уральских гір ! Це як раз те , що добре розуміє кацапня , а не слова. А що до атаки на берлогу пуйла - не вірю жодному слову того ж самого тупого і підлого біологічного матеріала !

толян

3 травня 2023, 15:58

як казав один стратег -ширее, треба і потрібно вести пропаганду серед їхнього населення що відбувається в країні, їхній і нашій, за що вони гинуть ? а то вони думають що це якісь військові навчання

Ігор

3 травня 2023, 14:44

Тобто центри прийняття рішень російських лузерів атакують, а в них тільки Медведєв погрожувати може, наклюкавшись Беяри.


Новини