Головна Новини Світ Росія У Кремлі вкотре змінили мету «спецоперації» в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі вкотре змінили мету «спецоперації» в Україні

У війні проти України Росія нібито бореться із домінуванням США

11 квітня 2022, 15:42
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що війна в Україні "покликана покласти край курсу США та інших країн Заходу на безоглядне домінування". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "РІА Новини".

У Кремлі вкотре змінили мету «спецоперації» в Україні

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Цікаво, що незважаючи на те, що війна, яку Росія називає "військовою спецоперацією", йде вже другий місяць, раніше про таку мету Кремля не було відомо. Ніхто із спікерів Кремля її не заявляв, натомість звучали інші пропагандистські меседжі.   

Фактично Сергій Лавров звинуватив США у тому, що Вашингтон розширює свій вплив на міжнародній арені. І саме "військовою спецоперацією" в Україні Росія вирішила покласти край домінуванню США, ведучи війну проти українського народу, де не було і немає американців.

Міністр закордонних справ РФ також звинуватив США у порушенні міжнародного права, внаслідок чого Вашингтоном вибудовується яскраве домінування над низкою західних держав.     

Нещодавно в Москві також заявили, що "військова спецоперація" в Україні покликана не допустити початок Третьої світової війни. Як і в сьогоднішньому епізоді – пояснення від Кремля не було.    

Читайте також на порталі "Коментарі" – попри всі плани Путіна Фінляндія та Швеція швидко прискорюються на шляху до членства в НАТО . Вже влітку ці дві скандинавські країни можуть приєднатися до Альянсу. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, які перспективи того, що фіни та шведи таки приєднаються до Північноатлантичного альянсу та яку роль у цьому може відіграти російсько-українська війна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пенсіонер Петренко

11 квітня 2022, 15:46

Більш дебільного пояснення нападу на Україну кінськоголовий не міг придумати ? Оскільки , за словами "унилой лошаді" , США порушували права людини й розширюють свій вплив у світі , то чого ж ерефія не напала на США ? Мабуть тому , що за напад й грабунки від Штатів боялася отримати так по зубах , що й зуби повилітували б ? А от пограбувати й захопити території України орда вважала , що буде дуже легко . Ще й рабів захотіла прихопити . Саме тому й напала .


Новини