Головна Новини Світ Росія У Кремлі вже заговорили про "нову ціль" війни проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі вже заговорили про "нову ціль" війни проти України

Російська влада придумала ще одну "відмазку" для того, щоб продовжувати війну проти нашої країни

16 травня 2023, 17:39 comments15732
Поділіться публікацією:

У Кремлі вже заговорили про "нову ціль" війни РФ проти України. Відповідну заяву зробив речник російського президента Володимира Путіна - Дмитро Пєсков,  пише vedomosti.ru.

У Кремлі вже заговорили про "нову ціль" війни проти України

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Війна триватиме, щоб не було обстрілів російської території, заявив прессекретар Путіна, коментуючи інформацію про нібито обстріл Бєлгородської області захисниками України.

"У цілому ми, природно, найрішучішим чином це засуджуємо. Триває спеціальна військова операція і триватиме, щоб цього не було", — стверджував спікер Путіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у розвідці розповіли, чи справді росіяни не мають більше ресурсів для продовження наступу. Російська армія вже не має можливостей, ресурсів і резервів для повторення масштабних наступальних дій, але до оборони вони готувалися довгий час.Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов. Розвідник зазначив, що енергетичний бліцкриг росіян провалився, зима закінчилася, і зараз основною метою ракетних ударів РФ є військові об'єкти, сили та засоби, техніка ЗСУ. При цьому Андрій Юсов зазначив, що росіяни мають досить непросту ситуацію, враховуючи санкції, обмежені можливості російського ВПК, тому вони зараз активно шукають по всьому світу кошти компенсації і зміни не тільки щодо шахедів.

Також "Коментарі" писали про те, що над Москвою знову чорний дим. Останнім часом у столиці РФ дедалі частіше трапляються надзвичайні події, пожежі. Сьогоднішній день не став винятком – у Москві спалахнула серйозна пожежа. Попередньо, спалахнуло сміття в районі заводу "Москвич". Як відомо, площа пожежі вже охопила 70 метрів квадратних. Тим часом у мережі публікують відео, де можна побачити величезний стовп диму, що здійнявся в небо. Деякі джерела пишуть, що одноповерховий ангар горить у промисловій зоні на південному сході Москви.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини