Головна Новини Світ Росія У Кремлі заговорили про можливість відновлення "Північних потоків"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заговорили про можливість відновлення "Північних потоків"

Росія готова відновити "Північний потік"

2 жовтня 2022, 17:05
Поділіться публікацією:

Щоб відновити "Північні потоки" Росія знайде можливість. Але їх ремонт буде залежати від рентабельності та планів щодо їх подальшого відновлення. Таку заяву зробив  віце-прем'єр РФ Олександр Новак, пише Комерсант.

У Кремлі заговорили про можливість відновлення "Північних потоків"

Вибухи на "Північних потоках" (фото з відкритих джерел)

 Кремлівський політик заявив, що для відновлення газогонів є технічні можливості.

"Таких аварій ще не було. Безумовно, є технічні можливості відновлювати інфраструктуру, це потребує часу та відповідних коштів. Я впевнений, що буде знайдено відповідні можливості за потреби", — сказав Новак.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чим відповість світ на нову анексію РФ. МЗС України у відповідь на "приєднання" до РФ "ДНР", "ЛНР", Херсонської та Запорізької областей закликало іноземні держави прискорити надання нашій державі всієї необхідної військової, економічної та фінансової допомоги, запровадити додаткові жорсткі санкції проти Росії, вигнати її з міжнародних організацій, а також підтримати ініціативу щодо створення Спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України. Директор аналітичного центру "Третій сектор", політолог Андрій Золотарьов наголошує, що будь-яка війна має матеріальний вимір. І її результат вирішується, зокрема, цим чинником. І цілком логічно, пояснює він, що МЗС звертається із закликом допомагати Україні не лише морально, а й матеріально. Важливо й те, продовжує експерт, що підтримка нашої країни з боку Альянсу та країн Великої сімки продовжиться. І багато в чому масштаби цієї підтримки орієнтуватимуться інші, хто ще зберігає якісь відносини з Росією. На думку політолога, Путін намагається зайти на "друге коло" вторгнення, розпочавши мобілізацію, підписавши документи про анексію.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини