Головна Новини Світ Росія У Кремлі заступилися за ЗМІ, проти яких Зеленський ввів санкції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заступилися за ЗМІ, проти яких Зеленський ввів санкції

Президент Володимир Зеленський ввів санкції проти російських ЗМІ. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав це "придушенням свободи слова" на території України

23 серпня 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

У Кремлі відреагували на санкції РНБО проти ряду видань в Україні, які своїм указом затвердив президент України Володимир Зеленський. Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков назвав таке рішення української влади "придушенням свободи слова" на території сусідньої держави. Як інформує видання "Коментарі", такий вислів Пєскова наводить "Інтерфакс".

У Кремлі заступилися за ЗМІ, проти яких Зеленський ввів санкції

Дмитро Пєсков Фото: Інтерфакс

Варто нагадати, що своїм указом глава держави ввів у дію рішення РНБО про санкції проти переліку видань, серед яких такі відомі ЗМІ, як "Московский комсомолець", "Вєдомості", а також "Страна. Юа ". Говорячи про нові санкції Дмитро Пєсков зазначив, що влада в Києві не сприймає конструктивну критику, тому займається усуненням "незручних і некомфортних інформаційних потоків".

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава МЗС України Дмитро Кулеба відповів на заяву спікера Кремля Дмитра Пєскова про те, що вони вважають нашу країну частиною так званого "русского мира". Таку заяву з подачі Кремля робить ряд пропагандистських ЗМІ, натякаючи на те, що більша частина України — це неподільна частина колишньої Російської імперії.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що президент Зеленський "передав привіт Путіну", запросивши на підсумковій саміт "Кримської платформи", який, зі слів українського лідера, повинен відбутися в українській Ялті. У Москві на таку заяву поки ніяк не відреагували, заявивши лише, що не потерплять посягання на свою територіальну цілісність і відповідатимуть так, як вважатимуть за потрібне.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини