Головна Новини Світ Росія У Кремлі заявили, що Україна готується до силового сценарію з Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заявили, що Україна готується до силового сценарію з Донбасу

У Путіна переконані, що Україна хоче створити "ще одну біду для себе та для всієї Європи"

22 листопада 2021, 12:28
Поділіться публікацією:

У Москві вважають, що Україна всерйоз розглядає силовий варіант урегулювання конфлікту на сході. Поодинці ЗСУ на такий крок не збираються йти. Військовослужбовці України можуть піти у наступ лише під прикриттям військових НАТО. Як передає видання "Коментарі", про це пише російський "Інтерфакс", посилаючись на інтерв'ю прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

У Кремлі заявили, що Україна готується до силового сценарію з Донбасу

Дмитро Пєсков. Фото: офіційний сайт Кремля

Спікер російського президента заявив, якщо Україна зупиниться на силовому варіанті вирішення своєї проблеми на Донбасі, то тим самим створить для себе та Європи ще одну серйозну проблему.

Пєсков висловив думку, що без підтримки сил НАТО Україна не зважилася б знову повернутися до силового варіанта врегулювання проблеми Донбасу. Прес-секретар Путіна припустив, що сили Альянсу саме для цього і зайшли в Україну під виглядом проведення різноманітних військових навчань.

Дмитро Пєсков припустив, що під прикриттям сил НАТО Україна може знову піти в наступ, обравши військовий сценарій для Донбасу. Як себе в цій ситуації може поводити Росія Пєсков не сказав, зазначивши, що все це матиме "найсерйозніші наслідки".

Зазначимо, за останніми даними розвідки Кремль до українського кордону стягнув понад 92 тисячі військовослужбовців. У Москві заявляють, що наміру атакувати Україну ніхто не має і хвилюватися Києву немає чого.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава МЗС України Дмитро Кулеба розповів, чому в Росії поки що не готові йти в наступ проти України, зазначивши, що рішення Путін може ухвалити, відштовхуючись від двох чинників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.interfax.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини