Головна Новини Світ Росія У Кремлі знайшли пояснення, чому в РФ може перестати працювати YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі знайшли пояснення, чому в РФ може перестати працювати YouTube

Пєсков категорично спростував інформацію про блокування YouTube

12 липня 2024, 14:40
Поділіться публікацією:

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков категорично спростував інформацію про те, що РФ хочуть обмежити доступ до YouTube. За його словами, російська влада не планує цього робити.

У Кремлі знайшли пояснення, чому в РФ може перестати працювати YouTube

YouTube

"Ні, таких планів не було", — сказав він російським журналістам.

Втім, робота YouTube, ймовірно, все ж таки буде обмежена. Але в РФ, звичайно ж, знайшли "причину", чому це буде зроблено, але не з вини Кремля.

"Ми знаємо з офіційних заяв наших відповідних компаній, що йдеться про проблему з обладнанням, яке вже понад два роки ніяких не оновлюється. Інших пояснень тут бути не може", — заявив Пєсков.

При цьому спікера Кремля запитали про те, чи не планує Росія звертатися до YouTube з проханням врегулювати ситуацію з обладнанням.

"Я не виключаю, що наші відповідні компанії та відомства зверталися до YouTube. Там же діалог ведеться, але це ж YouTube зайняв таку позицію щодо нашого ринку, це ж не ми були ініціаторами. Компанія сама обрала цей шлях, ми можемо шкодувати лише в цього зв'язку, але, звичайно ж, догляд має свої технологічні наслідки", — заявив Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що "Ростелеком" попередив про технічні проблеми в роботі устаткування, яке належить компанії Google, яке використовується на мережній інфраструктурі російського оператора, що може вплинути на якість роботи YouTube.

При цьому російські журналісти вже заявили, що восени цього року РФ може перейти до блокування відеохостингу YouTube. Це станеться, якщо у країні оголосять нову хвилю мобілізації. Залежно від політичної ситуації, YouTube або буде повністю заблоковано, або працюватиме в режимі "уповільнення" .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини