Головна Новини Світ Росія У Кремлі знову запропонували Заходу «розділ» України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі знову запропонували Заходу «розділ» України

Також Медведєв заявив, що у Росії «не здригнеться рука» застосувати ядерну зброю

25 квітня 2023, 11:30 comments2287
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що дії Заходу щодо "накачування" Києва озброєннями наближають світову війну. На думку колишнього президента Росії, у доступній для огляду перспективі "тихий поділ" України Польщею та іншими країнами "краще, ніж вступ України до НАТО чи світова війна". Як передає портал "Коментарі", про це пише російський "Комерсанть", цитуючи сказане Медведєвим під час марафону "Знання. Перші", організованого Російським товариством "Знання".

У Кремлі знову запропонували Заходу «розділ» України

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Також Дмитро Медведєв вкотре вирішив налякати Захід, погрозивши, що у Росії в разі потреби "не здригнеться рука" застосувати ядерну зброю. Він вважає, що світ зараз перебуває на порозі світової війни. При цьому, на думку Медведєва, початок нового глобального військового конфлікту не є неминучим.

"Якщо в твоїх руках є якась зброя, а я як колишній президент знаю, що це таке, ти маєш бути готовим у певній ситуації, до того, що в тебе не здригнеться рука його застосувати. Всі ці фактори не слід недооцінювати нашим потенційним супротивникам. <...> Світ хворий, і, цілком імовірно, він знаходиться на порозі нової світової війни. Чи є вона неминучим? Ні, не є", — повідомив Медведєв.

Одіозний політик також уточнив, що у світі зростає можливість початку ядерного конфлікту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — хто може втомитися від війни – у чому Україна має переконати Захід. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов закликав дружні країни не педалювати переговори Києва з Москвою. За його словами, мета російського агресора залишається незмінною – знищення України. А тому говорити з РФ можна лише мовою сили, а саме зброї. Про що говорять такі заяви? Що важливо розуміти Україні та її партнерів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини