Головна Новини Світ Росія У Кремлі зраділи заяві Пристайка щодо НАТО – бентежить лише Конституція України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі зраділи заяві Пристайка щодо НАТО – бентежить лише Конституція України

Дмитро Пєсков назвав крок до «значної відповіді» на російські ідеї щодо безпеки

14 лютого 2022, 16:38 comments1048
Поділіться публікацією:

Відмова України на офіційному рівні від перспективи членства в НАТО могла б багато в чому прояснити ситуацію, як і дати відповіді на російські занепокоєння. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, реагуючи на коментар посла України у Великій Британії Вадима Пристайка про допустимість відмови України від курсу в НАТО, передає "РИА Новости".

У Кремлі зраділи заяві Пристайка щодо НАТО – бентежить лише Конституція України

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков зазначив, що рішення України на офіційному рівні відкласти ідею про членство в НАТО багато в чому дало б відповідь на російські занепокоєння. При цьому спікер російського президента зазначив, що в Москві також простежили, що відразу після заяви посла було обурення Києва. Там здивувалися сказаному та попросили роз'яснити посла його думку.

Дмитро Пєсков нагадав, що раніше українські парламентарі проголосували зміни до Конституції країни, якими закріпили наміри приєднатися до НАТО. Тому окремі заяви українських чиновників навряд чи можна сприймати як факт, що відбувся, з погляду зміни концептуального зовнішньополітичного світогляду Києва.

Читайте також на порталі "Коментарі" — заява посла України у Великій Британії Вадима Пристайка про можливість відмови від членства в НАТО викликала справжній резонанс у соцмережі та ЗМІ. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, що насправді мав на увазі український дипломат і чи означатиме сказане послом, що Україна в перспективі готова переглянути свій зовнішньополітичний курс, якщо на кону стоятиме питання про безпеку та мир у країні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://ria.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини