Головна Новини Світ Росія У Кремлі зробили божевільну заяву про танки США на території РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі зробили божевільну заяву про танки США на території РФ

В уяві Дмитра Пєскова американці ведуть війну проти Росії на її власній території.

6 березня 2024, 20:35
Поділіться публікацією:

Сполучені Штати начебто вже в стані війни проти РФ, а танки з Америки  пересуваються  “російською територією”.

У Кремлі зробили божевільну заяву про танки США на території РФ

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Про це заявив  спікер  Кремля Дмитро  Пєсков, сьогодні, 6 березня.

“Америка воює проти нас. Танки США їздять територією Російської Федерації. Це погано”, — зазначив  Пєсков, даючи відповідь  на запитання учасників просвітницького марафону “Знання. Перші” в рамках всесвітнього фестивалю молоді.

Як сказав  Пєсков, танки “їздять до якогось моменту, а потім вони горять, тому що ми їх знищуємо, і ми їх знищуватимемо далі”.

“І якщо над нашою територією полетять американські літаки, я не сумніваюся, що наші доблесні військові зроблять так, щоб ці літаки горіли та падали”, — завершив свою  відповідь кремлівський спікер. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що є перша країна, яка готова надати Україні заморожені активи РФ. Великобританія готова позичити Україні всі заморожені активи російського центрального банку в країні на підставі того, що Росія буде змушена виплатити Києву репарації після закінчення війни. Таку заяву зробив міністр закордонних справ Великобританії Девід Кемерон, пише "The Guardian". 

Він наголосив, що це може бути найкращим способом гарантувати Україні, що Росія поплатиться за свої злочини. За словами Девіда Кемерона, Лондон і надалі прагнутиме домогтися максимальної єдності G7 і ЄС у цьому питанні, але, якщо його не станеться, Великобританії доведеться рухатися вперед із союзниками, які хочуть вжити таких заходів. За словами глави МЗС Великобританії, активи будуть використані як гарантія виплати репарацій. Кемерон сказав, що не вважає, що план облігацій якимось чином підірве репутацію лондонського Сіті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини