Головна Новини Світ Росія У Кремлі зробили нову заяву про перемовини з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі зробили нову заяву про перемовини з Україною

У Кремлі кажуть, що це начебто Україна розірвала переговорний процес "за вказівкою британців"

5 грудня 2023, 20:05 comments2337
Поділіться публікацією:

Речник російського президента Дмитро Пєсков назвав "теоретичною" можливість проведення перемовин з Україною в одній з країн Європи. Таку заяву він зробив під час інтерв’ю з російським ЗМІ.

У Кремлі зробили нову заяву про перемовини з Україною

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

За словами Пєскова, Росія зберігає готовність до переговорів.

"Головне для нас – досягти наших цілей. І, звичайно, ми воліли б це робити політико-дипломатичними засобами. Ось і тому ми зберігаємо готовність до переговорів", – заявив Пєсков.

Російська газета "Ізвєстія", посилаючись на високопоставлене джерело пише, що РФ нібито готова до переговорів з Україною, навіть на території західної країни.

Окрім цього, речник Путіна поскаржився, що начебто Україна розірвала переговорний процес "за вказівкою британців".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чи готовий Путін до відкритої війни із ЗаходомРосійський диктатор Володимир Путін вкотре погрожує (за нібито "русофобію") країнам Балтії, які активно підтримують Україну у війні з РФ. Не виключено, що РФ розв'яже "гібридну війну" в Молдові, розгойдуючи ситуацію через проросійську Гагаузію (автономна територіальна освіта у складі Республіки Молдова ). 

Директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства, експерт РНБО у 2001-2011 рр. з питань заморожених конфліктів у Євразії (у тому числі Молдова-Придністров'я) Віталій Кулик наголошує, що війна за допомогою дезінформації на території третіх країн, інші гібридні дії вже відбуваються. І, насправді, часу вже немає. РФ вже готова до нападу – і обов'язково нападе.

Глава платформи Єдиний координаційний центр, політолог Олег Саакян акцентує, що з моменту сумнозвісної путінської промови на Мюнхенській конференції з безпеки у 2007 році Росія фактично стала на шлях війни із Заходом.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини