Головна Новини Світ Росія У Кремлі зробили заяву про двійників Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі зробили заяву про двійників Путіна

Речник Путіна відповів про двійників російського президента

24 квітня 2023, 18:34 comments2583
Поділіться публікацією:

Після того, як у світі все частіше почали лунати заявити про те, що російський президент Путін активно використовує двійників, побоюючись за своє життя та через проблеми зі здоров'ям,  речник очільника Кремля зробив заяву, що в президента РФ нема ніяких двійників та він не ховається у бункерах. Його слова цитують російські ЗМІ.

У Кремлі зробили заяву про двійників Путіна

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Дмитро Пєсков назвав усі заяви про двійників Путіна — брехнею. 

"Твердження про двійників Путіна — брехня, президент був і залишається активним, ні в яких бункерах ніколи не сидів",- заявив Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін все частіше випускає "двійника"Володимир Путін боїться за своє здоров’я все частіше випускає "двійника" через ослаблення імунітету. У Росії ходили чутки, що 70-річний Путін хворий на рак, ранньою стадією хвороби Паркінсона та іншими захворюваннями, включаючи шизоафективний розлад. ЗМІ послалися на телеграм-канал, який начебто стежить за Путіним та має зв'язки з його оточенням та охоронцями. Очільник Кремля проходить курс лікування препаратами, які можуть мати такі побічні ефекти: викликають слабкість, запаморочення, відсутність апетиту, що не найкращим чином позначається на його психоемоційному стані. Мовляв, через це російський диктатор став мовчазним і майже нікого не приймає особисто, при цьому виглядаючи "глибоко стурбованим останніми днями". 

Також "Коментарі" інформували про те, що ховається за візитом Путіна чи його двійника на окуповані території України. Не виключено, що поїздки російського диктатора Путіна на окуповані території України пов'язані із пошуком потенційних винних у успіху ЗСУ. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW). 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/200726
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини