У Кремлі зробили заяву про стан Путіна

14 вересня російський президент пішов на самоізоляцію

За словами спікера Кремля Дмитро Пєскова, президент Росії Володимир Путін, який на днях пішов на самоізоляцію, почувається добре. Про це пише УНІАН з посиланням на ТАСС.

"Добре. Як завжди", - сказав представник російського лідера, відповідаючи на питання про стан здоров'я Володимира Путіна.

Незадовго до цього Пєсков повідомляв, що коронавірусне захворювання діагностували у людей, які забезпечують роботу, безпеку та побут глави Кремля.

Нагадаємо, що 14 вересня стало відомо про те, що Володимир Путін змушений був піти на самоізоляцію у зв'язку з тим, що COVID-19 інфікувалися люди з його оточення. Сам же президент РФ повідомляв про те, що близько спілкувався з людиною, яка захворіла на коронавірус. Крім того, російський лідер провів з нею цілий день.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що Москва може припинити військові дії на сході України, якщо в Кремлі прийде розуміння, що перемоги їм не бачити. При цьому російський президент Володимир Путін досі вірить, що перемога Росії забезпечена і саме Москва контролює ситуацію. Таку думку в ефірі каналу висловив колишній американський посол Джон Гербст.

Джон Гербст вважає, що Володимир Путін не здатний зрозуміти, що Росія не може вийти переможцем у тій війні, яку сама ж розв'язала в Україні. Ось тільки у російському політикумі є люди, які прекрасно усвідомлюють це. Як тільки прийде новий президент, зміниться влада в Росії та знайдуться люди, які спробують вийти на рішення, щоб забрати війська з території України. Буде знайдений спосіб переговорів.