Головна Новини Світ Росія У Курській області розпочали евакуацію цивільних: звідки насамперед вивозять людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Курській області розпочали евакуацію цивільних: звідки насамперед вивозять людей

З Курської області протягом доби евакуювали кілька тисяч людей

7 серпня 2024, 13:34
Поділіться публікацією:

Вріо губернатора Курської області Олексій Смирнов у своєму Телеграмі повідомив, що вночі доповів президентові Росії Володимиру Путіну про ситуацію в регіоні, де йде відбиття атаки українських військ, він тримає її на особистому контролі.

У Курській області розпочали евакуацію цивільних: звідки насамперед вивозять людей

Бої в Курській області

Як заявив Смирнов, Путін пообіцяв надати Курській області підтримку "в усіх напрямках".

Глава регіону також розповів, що регіональний оперативний штаб працює цілодобово. Обстановку в області він назвав контрольованою.

За його словами, влада організувала вивіз жителів з територій, що обстрілюються, підготували пункти тимчасового розміщення і забезпечили їх усім необхідним, також працюють психологи. Він також розповів, що протягом доби із зони бойових дій у Курській області виїхало кілька тисяч людей.

"Організували вивіз жителів з прикордоння, що обстрілювалися, підготували пункти тимчасового розміщення і забезпечили їх усім необхідним, працюють психологи", — написав Смирнов.

Також Смирнов повідомив, що до регіону виїхали медики з Москви.

"У регіон виїхали медики з Москви та Санкт-Петербурга, федеральний центр виділяє Курській області додаткові кошти та іншу допомогу", — поділився глава регіону.

Він додав, що регіональний штаб у Курській області працює цілодобово.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ЗСУ розпочали операцію в Курській області. На думку експертів, вона має кілька цілей, зокрема це може бути нелінійною відповіддю на дії загарбників на Донбасі. Є думка, що настанням у Курській області військові допоможуть Силам оборони на Донбасі та відтягнуть звідти сили росіян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини