Головна Новини Світ Росія У Мережі глузують з Путіна, який потрапив у словесний конфуз
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі глузують з Путіна, який потрапив у словесний конфуз

На зустрічі з айтівцями Путин явно втратив хід думки

2 травня 2023, 21:57 comments1663
Поділіться публікацією:

Кремлівський глава Володимир Путін був у курйозній ситуації  під час зустрічі з працівниками сфери, які займаються безпілотними  авіаційними  системами. Очільнику РФ було непросто  формулювати думки, тому він часто використовував вживані  без кінця ним слова, як от   "зрозуміло", "незрозуміло" і "розуміння". Відеоролик про цю конфузну  зустріч  Путіна було оприлюднено в мережі.

 У Мережі глузують з Путіна, який потрапив у словесний конфуз

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Один  учасник  зустрічі  мав намір  роз'яснити Путіну, чому російські технології відстали  від американських і чому Росія  в цій галузі має  залежність від США.

"Вся система, яка сьогодні сформована, вона працює на американському стеку мережевих протоколів. Тому ми інформаційно залежні постійно", — розповів Путіну  айтівець.

В цій ситуації    президент нервово прокручував в руках ручку і  не міг зрозуміти, про що йдеться. Потім глава Кремля почав говорити   сумбурні фрази. 

"Колеги зараз говорили про ті труднощі, які заважають йти вперед. Вони зрозумілі... але незрозуміло... так, до речі, і зрозуміло ... хотів сказати незрозуміло, як їх долати, але і це зрозуміло. Потрібно лише спільне розуміння того, що подолання цього вкрай важливо для розвитку цієї галузі", – сказав  очільник РФ.

В Мережі не пропустили можливості іронічно це прокоментувати.  Користувачі писали:

"Скажіть, ось цей маразматик і є великий геополітик та єдина надія Росії?", "Вова Путін і в молодості не блищав розумом, Ютуб є, можна освіжити пам'ять", "Все, він поплив, звичайно".

 У Мережі глузують з Путіна, який потрапив у словесний конфуз - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін заявив, що випуск БпЛА в Росії "має бути поставлений на потік".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини