Головна Новини Світ Росія У Міноборони Британії заявили, що Росія вступила у період плутанини та переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони Британії заявили, що Росія вступила у період плутанини та переговорів

Британська розвідка вказує на зміни у російських службах безпеки після бунту Пригожина.

16 липня 2023, 10:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Розвідка Британії опублікувала свій щоденний звіт по ситуації у війні між Україною та Росією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Міноборони Великої Британії.

У Міноборони Британії заявили, що Росія вступила у період плутанини та переговорів

Найманець групи "Вагнера". Фото з відкритих джерел

Британська розвідка вказує на новий етап у російських спецслужбах, який відбувся після заколоту лідера вагнерівців Євгена Пригожина у кінці червня.

"Після заколоту групи "Вагнера" 24 червня 2023 року російські служби безпеки вступили в період плутанини та переговорів", — пише розвідка Великої Британії.

Міноборони РФ оголосив, що 12 липня відбулась часткова демілітаризація вагнерівців, які воювали в Україні. ПВК "Вагнер" передав російському міністерству понад 2 тис. одиниць військової техніки, включно з танками.

Наразі відомо, що частина з вагнерівців була відправлена з Росії до Білорусі. Попри це зупинка діяльності групи "Вагнера" відбувається тільки в Росії. Пов’язані соцмережі з вагнерівцями відновили свою діяльність та висвітлюють справи ПВК "Вагнер" в Африці. Таким чином російські найманці продовжують діяти на африканському континенті.

Нагадаємо, що Євген Пригожин почав бунт проти керівництва Кремля та оголосив про похід на Москву. Через півтори доби був укладений договір між Путіним та Пригожиним, і останній зупинив свій бунт. А доля вагнерівців постала під питанням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські журналісти заявили про онкологію у Пригожин, який лікувався в елітній лікарні.

Також "Коментарі" писали про білоруського диктатора Олександра Лукашенка, який прокоментував ситуацією з можливою помстою Путіна через бунт Пригожина. Президент Білорусі відповів, чи вб'є Путін засновника вагнерівців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини