Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ цинічно відреагували на обстріл українських міст
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ цинічно відреагували на обстріл українських міст

У Міноборони РФ цинічно, що мета ударів по містах України - досягнута

15 серпня 2023, 16:00
Поділіться публікацією:

15 серпня, вночі, російська армія знову обстріляла українські міста. У кількох містах пролунали вибухи. Зокрема, у Львові та Луцьку зафіксовано влучення ворожих цілей, а у Дніпрі вогонь охопив одне з підприємств, по якому вдарили росіяни. В результаті ракетних ударів РФ загинули та постраждали мирні люди. У російському оборонному відомстві зробили цинічну заяву — нібито атакували військово-промисловий комплекс України. Заяву Міноборони РФ цитують російські ЗМІ.

У Міноборони РФ цинічно відреагували на обстріл українських міст

Ракетна атака на Україну 15 серпня (фото з відкритих джерел)

 "Сьогодні вночі завдано зосередженого удару високоточною зброєю великої дальності по ключових підприємствах військової промисловості київського режиму. Мета удару досягнуто, всі призначені об'єкти вражені. Військово-промисловому комплексу України завдано значної шкоди",- йдеться у цинічному повідомленні російських окупантів.

Але Кремль жодним словом не обмовився проте, що їх ракети насправді потрапили у житловий будинок та садочок у Львові, у будинки мирних жителів у Дніпрі. А ще — у підприємство у Луцьку, де загинули троє людей.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те у Зеленського назвали причину нічних ракетних обстрілів Росії. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що останні російські ракетні атаки по цивільних об'єктах відбуваються "виключно заради вбивств і психологічного тиску". Радник голови ОП пояснює, що "тільки покаране зло не повертається". Подоляк говорить, що переговори чи умиротворення Путіна не допоможуть завершити війни та зупинити "російського серійного убивцю". Тому вказує, що Україні для захисту цивільного населення потрібно більше систем протиповітряної оборони для закриття неба. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/212235
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини