У Міноборони РФ цинічно заявили, що Україну не візьмуть до НАТО і вказали на причину

У Міноборони РФ вважають, що НАТО не хоче прямого конфлікту з РФ, тож Україну в НАТО не візьмуть

Як заявив заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ, командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апті Алаудінов, Україну навряд чи приймуть до НАТО.

"Не думаю, що керівництву НАТО, тобто керівництву європейських країн та Америки, потрібно, щоб у них був прямий конфлікт із Росією", - зазначив він.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що у західній пресі знову активно почали роздмухувати питання про можливість вступу України до НАТО частинами. При цьому, як зазначив політолог Тарас Загородній, активно просувати цю ідею почав колишній генсек НАТО Єнс Столтенберг. На думку експерта, такими розмовами Україні просто "замовляють зуби", щоб не надати ЗСУ дозвіл на використання західної зброї для ударів територією Росії. При цьому експерт переконаний, що Україну не приймуть до НАТО доти, доки вона не відновиться у межах 1991 року. Крім того, експерт упевнений, що Росія ніколи не погодиться на членство України в Альянсі, адже однією з цілей так званої "спеціальної військової операції" є запобігання членству України в НАТО.

Також "Коментарі" розповідали , що в Адміністрації президента США Джо Байден вирішили, як він може піти красиво, зазначив член Українського центру Міжнародного ПЕН-клубу Олексій Панич. За його словами, там дійшли висновку, що "залишити після себе вікову спадщину" - це зупинити війну в Україні, але не так, як хоче Київ та українці. Залишити після себе пам'ятну спадщину" - це нагнути Україну на те, щоб вона "добровільно-примусово" визнала свою часткову поразку у війні з Росією, після чого наші західні союзники проголосять це спільною перемогою України та Заходу "в межах реально досяжного" .