Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ істерика із приводу надання допомоги Україні від США
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ істерика із приводу надання допомоги Україні від США

Міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу проістерив із приводу виділення Україні допомоги від США, оскільки розуміє, що тимчасовим успіхам загарбників прийде кінець

23 квітня 2024, 14:12
Поділіться публікацією:

Міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу заявив, що окупаційна армія наразі буцімто володіє ініціативою на лінії фронту в Україні. За його словами, російські загарбники мають перевагу у "вогневому впливі" і використовують цей фактор, щоб не дати ЗСУ утримати лінію оборони.

У Міноборони РФ істерика із приводу надання допомоги Україні від США

Сергій Шойгу

Проте, очевидно, Шойгу щонайменше стривожила інформація про те, що Сполучені Штати виділяють Україні 61 млрд доларів, щоб забезпечити Сили оборони всім необхідним у війні із загарбниками.

"Американська влада цинічно заявляє, що вмирати за їхні інтереси в боротьбі з Росією будуть українці",
— заявив Шойгу.

При цьому він пообіцяв, що країна-терорист підвищить інтенсивність ударів по логістичним центрам Збройних сил України та базам зберігання західної зброї.

Водночас, Шойгу заявив, що окупаційна армія все одно продовжить вирішувати "поставлені завдання до повного досягнення цілей спецоперації".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Сполучених Штатах нарешті розблокували питання щодо надання допомоги Україні. Києву збираються надати допомогу на 61 млрд. доларів. При цьому відомо, що вся необхідна зброя для фронту буде поставлена Силам оборони максимально швидко, оскільки її візьмуть з американських баз, які знаходяться в Німеччині та Польщі.

Крім того, ймовірно, Україна також отримає і далекобійні ракети ATACMS , яких дуже боїться Росія і навіть неодноразово називала їхню можливу поставку Києву "червоними лініями", які переходити не можна. Але правда в тому, кажуть аналітики, що ЗСУ завдали серії ударів по стратегічних об'єктах на території країни-агресора і нічого не сталося. Тобто Сили оборони наочно показали, що всі "червоні лінії" РФ можна сміливо відсувати .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини