Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ поспішили відхреститися від символів російської армії Z та V
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ поспішили відхреститися від символів російської армії Z та V

Міністерство оборони Російської Федерації запевняє, що літери Z та V не є офіційними військовими символами в Росії, хоча ними маркують військову техніку

19 травня 2022, 17:12 comments3059
Поділіться публікацією:

Міноборони країни-агресора запевняє, що літери Z і V багато хто помилково вважає офіційними військовими атрибутами в Росії. При цьому в оборонному відомстві визнали, що цими символами справді маркують військову техніку. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив депутат Московської міськдуми Євген Ступін у себе у Facebook, цитуючи відповідь Міноборони РФ на свій запит.

У Міноборони РФ поспішили відхреститися від символів російської армії Z та V

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Ступін уточнив, всім має вже бути зрозуміло, що не потрібно називати літери Z та V офіційними символами російської армії, бо це не відповідає дійсності. Немає жодного спеціального навантаження у цих літерах. Відповідь Міноборони Росії це лише підтверджує.

Далі з поста депутата стає зрозумілим, звідки взагалі з'явився сам запит на Міноборони РФ. За словами Євгена Ступіна, відповідь Міноборони РФ на його офіційний запит можуть використовувати абсолютно всі громадяни, яких можуть залучити в інших країнах за використання символів Z і V. Адже це лише літери іноземних алфавітів і кожен громадянин має право висловлювати до них своє ставлення.

Зазначимо, 24 лютого президент РФ Володимир Путін офіційно оголосив початок повномасштабної війни проти України, яку він назвав "спеціальною військовою операцією". Тоді на територію України вторглося безліч російської військової техніки, яка якраз і була маркована символами Z та V, про які йдеться вище.                                

Читайте також на порталі "Коментарі" – українські десантники показали результати своєї роботи в тилу у окупантів. Від російської техніки залишився лише попіл.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини