Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ прокоментували удар по енергооб'єктам України. Назвали його помстою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ прокоментували удар по енергооб'єктам України. Назвали його помстою

У Міноборони країни-агресора підтвердили удар по енергооб'єктам в Україні. Там заявили, що таким чином помстилися країні за удари по російським НПЗ

11 квітня 2024, 13:52
Поділіться публікацією:

Як заявили в Міноборони країни-терориста, їх збройні сили завдали масованих ударів по енергооб'єктам на території України. У відомстві заявили, що таким чином відповіли на атаки Києва на російські нафтопереробні заводи за допомогою безпілотників.

У Міноборони РФ прокоментували удар по енергооб'єктам України. Назвали його помстою

Удар по ТЕС

"Було завдано масованого удару високоточною зброєю великої дальності повітряного та морського базування, а також безпілотниками по об'єктам паливно-енергетичного комплексу України"
, — заявили в Міноборони країни-агресора.

Там стверджують, що мети удару було досягнуто, а всі намічені під час операції об'єкти — вражені.

Також у агресора стверджують, що внаслідок ударів було порушено роботу українських підприємств військової промисловості, а також зірвано перекидання резервних частин у зону бойових дій, утруднено постачання паливом військових частин ЗСУ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія методично знищує об'єкти теплової генерації в Україні. Як заявили у Центренерго, вони втратили усі свої ТЕС. Зокрема, 11 квітня було повністю знищено Трипільську ТЕС, яка забезпечувала електроенергією Київську, Черкаську та Житомирську області.

На думку експертів, українцям слід готуватися до вкрай важкої осені та зими. Вони кажуть, що будуть масові віялові відключення електрики. За їхніми словами, якщо є можливість, то все ж таки треба подумати над тим, щоб виїхати з України. В іншому випадку потрібно готуватися до складного періоду негайно — робити стратегічні запаси їжі, купувати генератори та сонячні батареї. На їхню думку, зима буде найскладнішою з часів незалежності України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини