Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ розповіли, що області, які вони поливають свинцем, дуже близькі росіянам
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ розповіли, що області, які вони поливають свинцем, дуже близькі росіянам

Представники російського Міноборони провели брифінг, на якому заявили, нібито жителі 13 областей України хочуть добрих стосунків із країною-агресором

15 березня 2022, 07:30 comments2299
Поділіться публікацією:

У російському Міноборони вкотре продемонстрували, що живуть, немов у паралельній реальності. Так, у Міноборони РФ провели брифінг, під час якого заявили, що нібито жителі 13 регіонів України налаштовані на те, щоб мати дружні стосунки з країною-агресором. Як передає портал "Коментарі", сказане на брифінгу повідомляє "РИА Новости".

У Міноборони РФ розповіли, що області, які вони поливають свинцем, дуже близькі росіянам

Міноборони РФ. Фото: з відкритих джерел

Серед українських областей, які росіяни вважають позитивно налаштованими до Росії зазначені Запорізька, Дніпропетровська, Чернігівська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Кіровоградська, Черкаська, Київська, Житомирська. Цікаво, що більшість із перерахованих вище регіонів російський агресор нещадно "поливає" обстрілами, досить часто влаштовуючи бомбардування житлових кварталів, де ніколи не було ні військових об'єктів, ні радикально налаштованих "націоналістів", проти яких нібито в Україні воює російська армія.

В уяві російського Міноборони 15 мільйонів українців нібито зберігають тісні зв'язки із російським народом.

Зазначимо, що з 24 лютого Росія офіційно оголосила війну Україні. У своєму зверненні до росіян президент РФ Володимир Путін зазначив, що російська армія розпочинає "спеціальну військову операцію" у суверенній державі Україна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому Росія змушена звертатися за допомогою до сирійських найманців, щоб хоч якось врятувати провалену операцію в Україні. Резервів мало залишилося і російської армії потрібне поповнення. При цьому експерти зазначають, що у такий спосіб путінський режим веде Росію до розпаду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rbc_news/44741
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини