Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ сказали, скільки українських військових здалися в полон у Вугледарі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ сказали, скільки українських військових здалися в полон у Вугледарі

У РФ стверджують, що взяли в полон у Вугледарі 83 військові ЗСУ

сьогодні, 15:59 comments1053
Поділіться публікацією:

У Міноборони країни-агресора Росії стверджують, що в Вугледарі протягом тижня нібито здалися в полон 83 українські військовослужбовці, з них 44 під час зачистки міста.

У Міноборони РФ сказали, скільки українських військових здалися в полон у Вугледарі

Вугледар

"Протягом тижня на лінії бойового зіткнення здалися в полон 83 українські військовослужбовці, з них 44 під час зачистки населеного пункту Вугледар "Донецької народної республіки"", — йдеться у повідомленні ворожого міністерства.

Також там стверджують, що протягом тижня засобами протиповітряної оборони було збито нібито сім оперативно-тактичних ракет ATACMS, шість керованих авіаційних бомб Hammer, 22 реактивні снаряди HIMARS, а також 540 безпілотників літакового типу.

У Міноборони РФ стверджують, що всього з початку проведення як званої "спеціальної військової операції" нібито знищено: 646 літаків, 283 вертольоти, 32816 безпілотних літальних апаратів, 580 зенітних ракетних комплексів, 18524 танки та інших бойових броньованих машин за 14 вогню, 15569 знарядь польової артилерії та мінометів, 26915 одиниць спеціальної військової автомобільної техніки.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна втратила Вугледар. Як каже воєнкор Богдан Мірошников, не всі військові зуміли вийти з міста. При виході ворог почав без зупинки обстрілювати шляхи догляду, поливати КАБами та працювати фпв-дронами, внаслідок чого у нас вистачало 300-х. Не всі поранені змогли вийти та потрапили в полон. Але там не така кількість, яку малює ворожа пропаганда , зазначив експерт.

Також "Коментарі" розповідали, що 72 бригада зазнала великих втрат при виході з Вугледару. Деякі військові залишалися на позиціях як смертники, щоб прикрити вихід своїх побратимів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини